Senest opdateret

 

•  12. juli 2009.

 

 

   Indholdsfortegnelse

 

Dagbog

 

 

 

 

 

19. maj 2009

 

Her i weekenden havde vi besøg af Dorthe, Kristian, Maiken og Rasmus i campingvognen; og det var da bare hyggeligt. - Vi var også en tur ved vandet, hvor Rasmus og Maiken fik våde tæer.

Ellers går det derudad med en masse ting og ingen ting.

Markus og jeg er kommet ind på et sidespor, da vi sover alt for længe, så han kommer heller ikke ordentlig tid i seng om aftenen.

Vi er blevet tilbudt en dagplejplads, men er ikke sikker på, at Markus vil i dagpleje, for han har spist seddelen med telefonnummer på.

I kommende weekend skal jeg være nattevagt på Åbybro skole, da der er Nørre Halne Cup, så der skal jeg hjælpe for svømmeklubben.

 

 

 

 

 

 

12. maj 2009

 

I dag har vi været ude og cykle. Det blev til 22 km.

 

Ellers har vi fået lavet en masse praktisk, da jeg har fået vasket og ordnet en en masse tøj, ringet til navnesutten.dk og beklaget mig over, at jeg endnu ikke havde fået leveret de bestilte sutter.

Mark har fået slået græs og Martin har flyttet rundt på noget af brændet og så spillet lidt bold med Markus. - Ja, og så har han lige hjulpet mig lidt igang med hjemmesiden her.

   

   

   

   

   

  12. juli 2009

   

  Så er det vist ved, at være på tide, at jeg får skrevet lidt dagbog.

  Mark har fået sommerferie og har været afsted i en uge hos hans far og Simona og i går lørdag blev han så afleveret på Ålborg banegård for, at tage med spejderne til sommerlejr på Houens Odde.

  Mark og jeg var dog også lige en tur om vagtlægen fredag aften, da Mark havde ligget og tumlet på gulvet med Markus, hvor Markus så havde fået stukket en finger i øjet på ham. - Hos vagtlægen blev han undersøgt og vi fik udskrevet en recept på øjensalve/dråber, han så skulle dryppe med i 5 dage, så han ikke ville få betændelse i øjet.

  Ja, og som billedet viser, så har vi været til koncert med Bruce Springsteen & The E Street Band den 8/7 i Herning. Det var en rigtig god koncert og jeg er glad for, at Jeppe fik lokket os til, at give 300 kr mere for billetten, så vi kunne være i indercirklen. - Ekstrabladet skrev godt nok, at det var en koncert i regn og blæst, men det oplevede vi ikke. Vi så dog, at det regnede på storskærmen, men vi fik altså ikke mange dråber på os.

  Både Markus og Mark bliver større og større og det er virkelig en fornøjelse at se, hvor godt et samspil de har med hinanden. - Det var vist også godt, at de begge blev passet hos farfar og Henny, da det var første gang, at Markus skulle sove uden mor og far. Så det var vist Mark, der fik Markus til, at sove kl ca 23. - Ja og jeg fik ikke meget søvn efter koncerten, da vi ca var hjemme kl 04.00 og så ringede mit væggeur kl 08.00, da jeg både havde noget mælk, jeg skulle af med, men også havde dårlig samvittighed over, hvis Markus nu havde været vågen hele natten. Det havde han dog ikke, for da jeg kom hjem til Peder kl. 09.30, var han den eneste, der var oppe.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Copyright ® 2009 birkelarsen.dk  
  Bilar
   www.birkelarsen.dk